Animax

Animax este un brand născut din dorința de a răspunde tuturor nevoilor iubitorilor de animale din România. Iubim animalele și credem că ele ne ajută să devenim oameni mai buni.

Lider pe segmentul comercializării produselor pentru animale, Animax a adus pe piață un nou concept de magazin, care să ofere într-un singur loc, cea mai complexă gamă de produse pentru animalele de companie.

Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, Animax a devenit cel mai mare operator pe zona petshop-urilor, și se menține la cel mai înalt nivel pe piață, prin calitatea serviciilor oferite.

Magazinul Animax oferă o gamă complexă de produse pentru câinipisicipăsărirozătoarereptile și pești. Posesorii de animale de companie pot găsi la Animax: hrană, accesorii, produse de îngrijire, articole de vestimentație, servicii de toaletare pentru câini și pisici, farmacie și cabinet veterinar.

Animax vă așteaptă cu o atmosferă plăcută, plină de culoare și bună dispoziție. Dacă aveți nevoie de un sfat competent și de consiliere referitor la achiziționarea sau îngrijirea unui animal de companie, Animax vă stă la dispoziție cu personal calificat, cu o vastă pregătire în domeniu.

Program:

Zilnic – 09:00 – 21:00

Email: [email protected]

Telefon: 0738118032

Oferte curente

Localizare

Animax
Animax
Animax
Animax