Povești și culori de Paște!

🌸🐰 Paștele la Zalău Value Centre vine cu un carusel de activități pentru cei mici! Notați data de 📅 2 Mai și pregătiți-vă pentru o după-amiază de neuitat.
🎭 Vă invităm la un spectacol plin de farmec cu „Teatrul de păpuși – Iepurașul Rica” începând cu ora 17:30. Continuăm distracția cu „Atelierul de creație”, unde copiii își pot alege între tematica „Puișorii galbeni” și „Ouă de Paște” la ora 18:00. Pentru a adăuga strălucire sărbătorii, avem și sesiuni de pictură pe față de la 17:30 până la 19:30.
🐇 Nu uitați să salutați mascota Iepuraș, care va fi gata pentru poze și îmbrățișări în timp ce se plimbă prin centru comercial, între orele 17:30 și 19:30.
📍 Vă așteptăm să sărbătoriți bucuria Paștelui într-un cadru prietenos și plin de surprize.
🎫 ACCESUL ESTE LIBER!
Toate aceste momente minunate sunt posibile cu sprijinul partenerilor noștri, Prăjitura Măgura, ROM Autentic și Kandia, care vor adăuga o notă autentică sărbătorii.
⚠️ Vă reamintim că în cadrul evenimentului se vor realiza fotografii și înregistrări video pentru a împărtăși momentele speciale pe rețelele noastre de socializare. Detalii complete aici: https://zalauvaluecentre.ro/…/nota-de-informare…/

Program:

Email:

Telefon:

Localizare