În aventură cu Țițiruș – „Acasă la Daci”

Un nou episod de joacă cu Țițiruș, ne va duce de data aceasta ”Acasă la daci”.
Duminică, 28 mai 2023, între orele 13:00 și 16:00, la Zalău Value Centre, în zona Food Court, îi invităm pe copii la o nouă activitate de educație muzeală, avându-l ca personaj principal pe Țițiruș, pisoiul pictorului Ioan Sima.

Țițiruș ne va face părtași la curiozitățile pe care le are și ne va duce într-o călătorie în trecut, pentru a afla povești despre oameni și locuiri de demult. ”Acasă la daci” este noua aventură în care îl însoțim pe pisoiul nostru neastâmpărat și va avea nevoie de prieteni cât mai mulți pentru a putea descoperi poveștile strămoșilor noștri.

Și vă mai spunem un secret –  aventurile continuă la Zalău Value Centre, unde ne vom întâlni cu Țițiruș o dată pe lună să ne dezvăluie ce face toată ziua un pisoi într-o galerie de artă, ce visează o pisică sau unde se ascunde un pisic mic și jucăuș. Așa că ne așteaptă multe aventuri cu Țițiruș în cursul acestui an.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://zalauvaluecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

Program:

Email:

Telefon:

Localizare