Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană!

Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, împreună cu Zalau Value Centre și partenerii, organizează evenimentul „Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană! ”

Vă așteptăm să sărbătorim împreună cea de-a V-a ediție a evenimentului „Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană!”, eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, în perioada 9 – 11 octombrie, în parcarea complexului comercial „Zalau Value Centre”, între orele 11:00-18:00, respectând  normele în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Într-un decor tomnatic, cei mai harnici meșteri și producători din Sălaj vă așteaptă, timp de trei zile, cu produse proaspete, pregătite cu mult drag și iscusință. În parfumul vântului de toamnă vom putea simți aroma de lavandă, ciocolată, miere de albine, turtă dulce, care multe amintiri ne-aduce și dulcețuri variate făcute din fructe aromate. Vedeta Ardealului, acea licoare fermecată, care fierbe domol în cazanele tradiționale nu va lipsi de pe mesele producătorilor noștri de pălincă, căci despre ea este vorba.

Iar, creativitatea artiștilor și a meșterilor noștri populari, născută din relația strânsă pe care aceștia o au cu tradiția, o veți găsi transpusă în obiectele lor.

Așadar… Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană!

Program:

Email:

Telefon:

Localizare