Spartan

Spartan este un concept original de restaurant. Pentru a vă oferi produse unice în lume, Spartan îmbină elemente culinare esențiale ale Greciei cu alte secrete ale bucătăriilor mediteraneene din perioada antică.

Spartan vă oferă o carne fragezită în iaurt înainte de a fi lăsată la baiț. Astfel, ea capătă o textură moale, ceea ce o face mai ușor de pătruns de celelalte ingrediente.

Pe lângă baiț, specialitățile Spartan pot fi combinate cu oricare dintre cele cinci sosuri  proaspete, care respectă propria rețetă și viziune a conceptului. Clienții au de ales între sosuri de măsline, de usturoi, sos dulce-acrișor sau sos tzatziki, pentru un gust de neuitat.

Pentru pofticioșii care țin dietă, Spartan oferă Salata fresh, cu un conținut scăzut de calorii, ce poate fi servită împreună  cu sosul „multitudine de legume”.

Unul dintre produsele-vedetă ale Spartan este Gyros Pyta, un fel de mâncare istorică menționată în documentele antice încă de la anul 480 înainte de Hristos. În documentele antice se arăta că pe timp de război, spartanii consumau carne de oaie și de porc coaptă pe roci vulcanice. Din acest motiv sloganul Spartan este „Gustul Legendar”.

Program:

Zilnic – 09:00 – 21:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare

Spartan
Spartan