Primăvara începe cu premii – 4-10 martie

📣 Extindem sărbătoarea primăverii la Zalău Value Centre! 🌼🛍️ Campania „Primăvara începe cu premii” continuă până pe data de 10 martie. Ai mai mult timp să aduni bonuri de cumpărături!
Nu ai reușit să participi încă? Nicio problemă! Vino cu un bon sau combină două bonuri fiscale cu o valoare totală de minim 200 lei și ai șansa să câștigi instant unul dintre numeroasele premii speciale: de la lumânări parfumate și genți cosmetice, la seturi de manichiură și alte surprize încântătoare.
Fă-ți cumpărăturile și vino la info desk, 🕰️ între orele 10:00 – 20:00, pentru a-ți revendica premiul! În plus, fiecare participant este înscris automat pentru extragerea marilor premii din 11 martie. Primăvara aceasta, shoppingul la Zalău Value Centre vine cu mai multă bucurie și premii!
🎁 Mulțumim partenerilor noștri: C&A, Neottia.ro, Avon Space, Carrefour. ✨
🌐 Mai multe detalii despre campanie găsești pe site: https://zalauvaluecentre.ro/.
⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://zalauvaluecentre.ro/…/nota-de-informare…/
Rergulament

Program:

Email:

Telefon:

Localizare